Coronavirus (UPDATE): Wij verlenen uitsluitend spoedeisende zorg

4 april 2020

Op advies van de gezamenlijke mondzorgkoepels KNMT, ANT, NVM en ONT hebben we vandaag de beslissing moeten nemen om niet spoedeisende zorg in de tandartsenpraktijk voorlopig op te schorten tot en met maandag 13 april 2020.

Heeft u een afspraak tussen maandag 6 april  en maandag 13  april dan komt deze te vervallen. Wij nemen voor het verzetten van de afspraken telefonisch of per mail contact met u op nadat we weten wanneer we weer open zijn voor reguliere behandelingen. Belt u ons niet omdat anders onze telefoonlijnen overbezet raken.

Wij blijven open voor spoedeisende klachten bij niet-corona patiënten.

Onder spoedeisende zorg wordt verstaan:

– Trauma (ongevallen)
– Nabloeding na een behandeling
– Acute, heftige pijn
– Acute ontstekingen
– Een ortho-klacht (bracket los, draad die prikt)

Het is op dit moment van het grootste belang om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken en daarmee de verspreiding van het virus af te remmen. Mocht u symptomen van het coronavirus hebben, zoals hoesten, loopneus, keelpijn en koorts, én u heeft een spoedbehandeling nodig die niet kan worden uitgesteld, adviseren wij u eerst telefonisch contact met ons op te nemen van maandag t/m donderdag tussen 8.00 uur en 12.00 uur. Wij realiseren ons het ongemak en de vergaande consequenties die bovenstaande met zich meebrengt, maar hopen op uw begrip en medewerking!