Tandartspraktijk Craghs streeft ernaar de beste kwaliteit tandheelkunde aan de patiënt te bieden. Het gehele team, bestaande uit tandarts, mondhygiënisten en assistentes, is erop gericht om dagelijks iedere patiënt te voorzien van de beste zorg voor zijn of haar mond.

 

Een behandeling binnen de praktijk van Tandartspraktijk Craghs begint met een intakegesprek. Om een zo goed mogelijk beeld te kunnen vormen van uw behoeftes vindt er een zorgvuldig mondonderzoek plaats en worden er röntgenfoto’s gemaakt. Een doordacht behandelingsplan is het draaiboek voor een effectieve en efficiënte behandeling met een vooruitziende blik. Bij iedere behandeling staat de patiënt centraal en is het resultaat gericht op kwaliteit en duurzaamheid.

 

Preventieve mondzorg vinden wij heel belangrijk, samen mét de patiënt werken aan een gezond gebit! Goede voorlichting aan de patiënt, optimale controle en nazorg garanderen de duurzaamheid van de behandelingen, zodat ieder gebit zo lang mogelijk mooi en gezond blijft.

 

De praktijk streeft ernaar de kwaliteit van de zorg te garanderen en waar mogelijk te verbeteren. We staan open voor vernieuwende technieken en materialen en zorgen voor een permanente update van kennis middels regelmatige (bij-)scholing van het gehele team. Daarnaast worden er procedures en protocollen gehanteerd die gebaseerd zijn op de huidige richtlijnen van onder andere de beroepsvereniging KNMT.